λύσεις

βιομηχανία

Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας στεγανοποιητικές λύσεις, τόσο για απλές βιομηχανικές εφαρμογές, όσο και για τις πιο σύνθετες και εξειδικευμένες απαιτήσεις της βιομηχανίας σιδήρου, πλαστικών, τροφίμων, κλπ.

Χαρακτηριστικά δείγματα προϊόντων που χρησιμοποιούνται με επιτυχία στις εν λόγω εφαρμογές είναι στεγανοποιητικά υδραυλικών κυλίνδρων από VITON και PTFE για λειτουργία στις ακραίες θερμοκρασίες της βιομηχανίας επεξεργασίας μετάλλου.

 

 
 

αυτοκινητου

Αντιπροσωπεύοντας τα είδη του οίκου MALO προσφέρουμε μια σειρά από μεταλλοελαστικά εξαρτήματα, σύρματα και είδη φρένων και συμπλέκτη, καλύπτοντας έτσι την πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών μοντέλων. Ταυτόχρονα, η γκάμα των Ιαπωνικών και Κορεατικών οχημάτων διευρύνεται διαρκώς.

Διαθέτουμε ακόμα μια πλήρη σειρά ειδικών τσιμουχών αυτοκινήτου κάθε είδους για Ευρωπαϊκά, Ασιατικά και Αμερικάνικα αυτοκίνητα, ενώ τη γκάμα μας συμπληρώνουν και αρκετά αναλώσιμα είδη γενικής χρήσης.

Με την λειτουργία του νέου μας B2B e-shop αναβαθμίσαμε ιδιαίτερα την εξυπηρέτηση των πελατών μας, καθώς παρέχονται όλες οι δυνατότητες αναζήτησης με βάση μοντέλο ή κωδικό και αυτόματη ενημέρωση τιμής και διαθεσιμότητας.

 

 
 

φορτηγά / λεωφορεία

Τα σύγχρονα φορτηγά και λεωφορεία εξοπλίζονται με ιδιαίτερα εξειδικευμένες στεγανοποιητικές λύσεις, καθώς η αντοχή στο χρόνο και τις καταπονήσεις αποτελεί προτεραιότητα. Διαθέτουμε πλήρη σειρά τσιμουχών υψηλής ποιότητας για όλες τις σχετικές εφαρμογές (κινητήρα, μετάδοση, τροχούς), Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων οχημάτων. Σε πολλές περιπτώσεις προσφέρουμε ειδικά σετ επισκευής, βοηθώντας στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Παράλληλα, πέραν των στεγανοποιητικών λύσεων, τα βιομηχανικά μας είδη(κολάρα σιλικόνης και απλά, κολλιέδες, κλπ) βρίσκουν πολλές εφαρμογές.

 

 

 

ναυτιλία

 

 

 

χωματουργικά μηχανήματα

Τα μηχανήματα έργου δουλεύουν συχνά κάτω από ακραίες συνθήκες, όμως πρέπει πάντα να λειτουργούν απροβλημάτιστα. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, και για το σκοπό αυτό παρέχουμε συστήματα στεγανοποίησης υψηλής ακριβείας, προτείνοντας τις βέλτιστες λύσεις για κάθε εφαρμογή.

 

 

 

τιμόνια / κρεμαγιέρες

H ανακατασκευή των υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα τεχνική πρόκληση. Οι τσιμούχες που χρησιμοποιούνται είναι ειδικού τύπου, σχεδιασμένες για να αντέχουν στις πολύ υψηλές πιέσεις που αναπτύσσονται, και η σωστή επιλογή της κατάλληλης διάστασης δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Καλύπτουμε σχεδόν το 100% των τσιμουχών κρεμαγιέρας για επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά, ενώ η γκάμα μας σε περιφερειακά εξαρτήματα(PTFE rings, δακτυλίδια, οδηγοί κλπ) διαρκώς αυξάνεται.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι σχεδόν όλοι οι μεγάλοι ανακατασκευαστές μας εμπιστεύονται.

 

 

 

μοτοσικλέτες

-.

 

 


Επικοινωνία

Tηλέφωνο: +30 210 5235661
Fax: +30 210 5235662
E-mail: contact@akron-hellas.gr
Διεύθυνση: Παλαμηδίου 71 Αθήνα ΤΚ 10441 

facebook       |       linkedin